Flere brands fra

Se alle 2 produktene

HF-Selectalume II for PL-T/C Strain Relief

Rimelig, robust løsning

Lukk filtre Vis filtre
 • Name
 • IES file
 • Leaflet

Sort by:

   Informasjon om produktfamilien

   HF-Selectalume II frittstående versjon er den mest kostnadseffektive, pålitelige, slanke og rimelige lysrørløsningen, med banebrytende teknologi som gir energibesparelser, systemfleksibilitet og uovertruffen ytelse.Den kostnadsbesparende HF-Selectalume II PLTC SR har en robust design som tilfredsstiller alle relevante internasjonale sikkerhets- og ytelsesstandarder. Rekkeavlastningen til HF-S II er hovedsakelig optimalisert for PL-T/C-lamper.HF-Selectalume II er beregnet for bruk sammen med innendørs belysningsløsninger som spotlights, downlights og innfelte armaturer, som ofte brukes i kontorer, butikker, industrilokaler, hoteller, restauranter og andre steder.

   Benefits

   HF-SII 2x18/26W PL-T/C/T5c-serien har et robust design, oppfyller interne sikkerhets-, EMC- og temperaturbeskyttelseskrav.
   Automatisk omstart (etter spenningsfall eller utskiftning av lyskilde) sikrer enkel drift og problemfri utskiftning (gjelder kun forkoblinger for 2 lyskilder)
   DC-nøddrift i tråd med armaturkravene i IEC/EN 60598-2-22 (gjelder kun forkoblinger for 2 lyskilder)
   Integrert terminaldeksel og rekkeavlastning

   Funksjoner

   I samsvar med CE og ENEC (gjelder kun forkoblinger for 2 lyskilder)
   Robust design – levetid på over 70 000 timer ved Ta=50 ˚C og over 50 000 på- og avslåinger av én lyskilde (gjelder kun forkoblinger for 2 lyskilder)
   Energieffektivitetsklasse: A2
   Aktiv strømfaktorkorrigering sørger for konstant lys, uavhengig av svingninger i nettspenningen (gjelder kun forkoblinger for 2 lyskilder)

   Bruksområder

   Kommersiell belysning innendørs, f.eks. i butikker, kontorbygninger, supermarkeder, hoteller, nærbutikker og industrilokaler med mange driftstimer (f.eks. korridorer)
   I armaturer med beskyttelsesklasse I og II, f.eks. spotlights, downlights og innfelte armaturer
   Egnet for bruk sammen med systemer for bevegelsesdeteksjon som Philips OccuSwitch eller i systemer som slås på og av ofte (gjelder bare forkoblinger for 2 lyskilder)
   Nedlastinger
   Leaflets
   Visuelle hjelpemidler
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   • Merk av et produkt for å legge til
     
   Merk av et produkt for å legge til

   Kontakt oss

    

   Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.