Flere brands fra

Produktkatalog

Filterkriteriene du har valgt, ga ingen resultater

Juster eller nullstill filtrene dine, eller gå tilbake til Produktkatalog for profesjonelle løsninger fra Philips Lighting.
Hvis du har spørsmål om spesifikke produktkonfigurasjoner, kan du kontakt oss .

Filterkriteriene du har valgt, ga ingen resultater

Juster eller nullstill filtrene dine, eller gå tilbake til Produktkatalog for profesjonelle løsninger fra Philips Lighting.
Hvis du har spørsmål om spesifikke produktkonfigurasjoner, kan du kontakt oss .

Abonner på vårt nyhetsbrev

 

Få vårt nyhetsbrev levert direkte til din innboks. Her deler vi de seneste produktnyhetene, samtidig som at du kan få inspirasjon til ditt neste belysningsprosjekt.  Vårt nyhetsbrev leveres ca én gang per kvartal.

 

Abonner

 

Nye produkter

 • MASTER LEDtube EM/Mains
  MASTER LEDtube EM/Mains
  Philips MASTER LEDtube integrerer en LED-lyskilde i et tradisjonelt lysrørdesign. Den unike utformingen skaper et perfekt visuelt inntrykk som det ikke er mulig å skille fra tradis...
 • MASTER LEDspot LV
  MASTER LEDspot LV
  Med den varme halogenaktige lys er MASTER LEDspot LV en ideell erstatning for halogen i spot- og almennbelysning i servicesektoren. Den er spesielt godt egnet til fellesområder, fo...
 • ColorBurst Compact Powercore
  ColorBurst Compact Powercore
  ColorBurst Compact Powercore er et kraftig LED-armatur designet for effekt- og områdebelysning. Armaturet er godkjent for utendørs bruk. De arkitektoniske armaturene og landskapsar...

Konvensjonell belysning

 

Tradisjonell belysningsteknologi har vært den vanlige løsningen for belysning av gater, bygninger og hjem. Tradisjonell belysning består av halogenlamper, lysrør, kompakte lysrør, kompakte høyintensive utladningslamper og glødepærer.

 

Finn ut mer om konvensjonell belysning

LED-belysning

 

LED-belysning er miljøvennlig, kan styres, har lang levetid og har et meget høyt effektivitetsnivå. Dette gjør at LED både passer med både nye og tradisjonelle belysningsløsninger.

 

Finn ut mer om LED

Intelligent belysning

 

"Med våre intelligente belysningsløsninger flytter vi grensene for hva lys kan være, og trer inn i en digital verden der belysning knytter sammen personer, steder og enheter. Ved å koble LED-lys til smart styring, enheter, nettverk og apper oppnår vi store fordeler for kundene våre. Vi setter en ny standard for energieffektivitet og gir mulighet for nye belysningsopplevelser."

 

Se videonen

Kontakt oss

 

Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

Finn distributør eller partner

 

Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

Fant du ikke det du lette etter?
Kanksje disse linkene kan hjelpe deg