Forslag

    Philips viser fremtidens hjem

    august 27, 2015

    Oslo, NorgeFor første gang i Norden presenterer Philips hele sitt Connected Lighting konsept (Philips Hue) på ett sted. Hos Lysgiganten Lampehuset i Oslo settes det opp en egen Philips avdeling hvor kunder kan se, oppleve og selv prøve å styre smarte lamper og lysmiljøer med Phillips smarte Hue-lamper. 

     

    Torsdag 27. august åpner Philips Light Gallery hos Lampehuset på Alnabru i Oslo. Det blir 140 kvm med hjembelysning, til inspirasjon og stil tilpasset alt fra barnerom, til hjemmekino, til romantisk kveld på sofaen. Ikke bare presenterer Philips et bredt spekter av hjembelysning og hele sitt Hue-sortiment; de lanserer også to lampeserier basert på Hue-teknologien

     

    - Mulighetene med Hue er store, og må oppleves. I Philips Light Gallery hos Lampehuset er det satt opp et eget demorom der kundene kan oppleve det interaktive miljøet skapt av Hue-belysning. Her kan man teste ut applikasjoner som styrer lysene og selv oppleve hvordan lysene tilpasser seg miljøet de står i, sier Rosario Myklebust, Key Account Manager hos Philips.

     

    Fremtidens lys

    Smarte lys som Hue er fremtiden for lys i hjemmet. Ved hjelp av en applikasjon på enten nettbrett eller mobil kan man styre belysningen trådløst i hele huset. Det er dermed enklere enn noen gang å tilpasse lyset etter stemningen i rommet, eller for eksempel hindre vintertrøtthet ved å stille inn lysene med en mer oppkvikkende fargetemperatur. Det er også mulig å stille inn lysene etter TV-skjermen, slik kan man skape den optimale kino-følelsen hjemme med farget lys som speiler handlingen på TV-skjermen. Ved leggetid trenger man ikke lenger å traske huset rundt for å skru av lys, men kan i stedet ligge i sengen og gjøre dette via smarttelefonen.

    Med Hue-belysning kan man ikke bare skape et lys tilpasset gjøremål og stemning i rommet. Det er også mulig å fjernstyre lysene når man er ute eller på ferie, for å gi inntrykk av at det er noen hjemme.

    - Hue-lyspærer har vært tilgjengelig en stund. Nå blir det i tillegg mulig å få tak i egne Hue-lamper. I likhet med lyspærene kan man koble opp mot applikasjoner på telefon eller nettbrett som gjør at du har full kontroll på belysningen i huset når som helst og fra hvor som helst, sier Myklebust. 

     

    Besøk Philips Light Gallery hos Lampehuset, Alnabru

    Åpner 27.08.2015 kl. 10

    Connected Lighting

    Connected Lighting

    For mer informasjon vennligst kontakt:

    Rosario Myklebust

    Key Account Manager, Philips Norway Consumer Lighting

    Mob: +47 92 80 10 00

    Rosario.myklebust@signify.com

    Om Royal Philips

    Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et allsidig selskap som tilbyr et bredt spekter av helse- og velværeprodukter. Vi ønsker å gi kundene våre en bedre hverdag gjennom nyttige nyskapinger på områdene Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Philips, som har hovedkontor i Nederland, omsatte for 21,4 milliarder euro i 2014 og har om lag 108 000 medarbeidere som jobber med salg og tjenester i over hundre land. Selskapet er ledende innenfor kardiologi, pasientovervåking og hjemmebehandling, energieffektive belysningsløsninger og nye belysningstyper, barbering og egenpleie for menn samt munn- og tannpleie. Du kan lese siste nytt fra Philips på www.philips.no/nyheter