Forslag

    Philips lanserer sin siste løsning for verkstedsbelysning - Multidirectional Lighting System

    april 29, 2013

    Bakgrunn

    Belysning på arbeidsplassen er ofte et undervurdert emne. Dette er noe som bidrar til å skape et behagelig arbeidsmiljø i tillegg til at god belysning bedrer konsentrasjonsevnen. Jo klarere lyset er, desto mer gult skal fargetemperaturen være for at man ha en mer komfortabel arbeidssituasjon uten å risikere hodepine eller slitne øyne. Dette skaper et bedre, sikrere og mer produktivt resultat.

     

    Philips forsto raskt – med sin ekspertise innenfor belysning – at det var nødvendig å skape optimale lysforhold for teknikere innen verksteds- og bilindustrien.

     

    Philips lanserte sortimentet for verksteder i 2011, med tre inspeksjonslamper: En kraftig batteridrevet lommelykt, en oppladbar multifunksjonslampe og en av de mest lyssterke inspeksjonslamper på markedet for 220 V.

     

    Philips produkter har til felles at de er lette å håndtere og er multifunksjonelle, noe som gjør at disse inspeksjonslampene som Penlight Premium og Multidirectional Lighting System kan levere optimal belysning til de aller fleste situasjoner.

     

    Multidirectional Lightign System

    Multidirectional Lighting System består av tre uavhengige moduler som alle kan plasseres slik brukeren ønsker og gi lys der man trenger det, både rundt på kjøretøyet eller på et bestemt område

     

    Alle de tre LED-lampene er batteridrevet og kan lades opp slik at man aldri får problemer med ledninger som kommer i veien. Hvert modul leverer lys på mellom 700 og 1200 lux. Modulene har en innstillingsfunksjon som som gjør at brukeren kan innstille den optimale lysstyrken. Belysningen ligger på det naturlige nivået på 5400 K, noe som gjør at det fortsatt er behagelig for øynene selv ved langvarig bruk.
     
    Dette er meget fleksible enheter. På siden av lampen er det en kraftig krok som kan festes på ikke-magnetiske steder som f.eks aluminium, og på basen er det en sterk magnet slik at man kan feste lampen på de fleste metaller. Hodet kan roteres 300 grader og kan instilles i en motsatt vinkel opp til 120 grader.

       


    De tre modulene sørger for at teknikere kan jobbe med lys helt uten skygge og med optimal belysning av arbeidsområdet. Multidirectional Lighting System  oppfyller alle funksjoner og behov for en eksisterende inspeksjonsbelysning i et enkelt produkt.

     

       

    Hvert modul er testet mot støt-, vann-, støv og oppløsningsmidler iforhold til IP54 og IK07. Modulene i Multidirectional Light System er samlet i en pen koffert/verktøyskasse der enhetene lades opp.

     

    Hver enhet har en driftstid på ca 5 timer på den "normale" innstillingen med 700 lux og ved oppladning tar det 1 timer per enhet og 2 timer for alle tre moduler. 

     

    Multidirectional Lighting System er i salg fra mai 2013.    

    For mer informasjon, ta kontakt med:

    Martin Rapp, Sales Manager Noway & Sweden Philips Automotive Lighting
    E-post: martin.rapp@signify.com
    Tel: +46 708 322674

    Om Royal Philips Electronics

    Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et mangfoldig selskap med fokus på helse og velvære. Philips Electronics fokuserer på å skape meningsbærende innovasjoner som forbedrer livene for mennesker innenfor Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Philips’ hovedkvarter ligger i Nederland, og selskapet har ca 118 000 ansatte i mer enn 100 land. I 2012 kunne Philips vise til et salg på 24,8 milliarder euro, og selskapet er markedsledende innenfor hjertebehandling, akuttbehandling og produkter til helsetjenester, i tillegg til energieffektive belysningsløsninger, nye bruksområder innen belysning, produkter for barbering og kroppspleie hos menn, produkter innen bærbar underholdning og hjemmeunderholdning, og tannpleie.
    Nyheter fra Philips kan finnes på www.philips.com/newscenter