Forslag

    Nytt industrisamarbeid skal skape interiørmagi

    juli 4, 2011

    Philips inngår i disse dager et nytt og spennende samarbeid med det danske selskapet Kvadrat Soft Cells. Sammen skal de to selskapene utvikle innovative og lysende tekstilpaneler til verdensmarkedet.

    Eindhoven, Nederland – Det nye samarbeidet mellom Philips og Kvadrat Soft Cells kombinerer Philips sin ekspertise innen belysning med Kvadrat Soft Cells sin brede kunnskap om lydabsorbering, og er med på å løfte interiørdesign til et helt nytt nivå. Gjennom å integrere Philips’ LED-lys med Kvadrat Soft Cells sine akustiske paneler, får interiørarkitekter og belysningsspesialister mulighet til å bruke lys og tekstiler på en helt ny måte i sitt arbeid.

     

    Takket være det store utvalget av Kvadrat-tekstiler og det brede spekteret av farger blant Philips’ LED-lys, kan man effektivt skape en varm og trivelig atmosfære i hvilket som helst rom.
    Kombinasjonen av integrerte LED-lys og panelenes tekstur fører til et bedre og mer lyddempet arbeidsmiljø, samtidig som opplevelsen i ulike salgslokaler kan forbedres gjennom å vise dynamiske og visuelle effekter.

     

    Philips og Kvadrat Soft Cells sitt nye samarbeid forener førsteklasses teknologi med en forståelse for menneskers behov, både med tanke på belysning og akustikk. Dette gjør det mulig å skape tiltrekkende omgivelser, som også motiverer og inspirerer.

     

    - Philips er svært glade for det nye samarbeidet med Kvadrat Soft Cells. Sammen skal vi utvikle belysningsløsninger som tilbyr brukeren et uendelig utvalg av effekter og stemninger.
    Samarbeidet gir oss også muligheten til å kombinere lys med akustisk kontroll, noe som ytterligere forsterker stemningsopplevelsen, sier Leon van de Pas, General Manager i Philips Large Luminous Surfaces.

     

    - Philips er en naturlig samarbeidspartner for oss, spesielt siden begge selskapene er lidenskapelig opptatt av å fremme velvære og utvikle løsninger som påvirker mennesker i en positiv retning. Gjennom dette samarbeidet har vi utviklet dekorative løsninger som gir liv til rom. Philips sine LED-lys, integrert med Kvadrat Soft Cells sine paneler, gir belysningseksperter og arkitekter full fleksibilitet til å skape den stemningen de selv ønsker, sier Henrik Holm, administrerende direktør i Kvadrat Soft Cells.

     

    Som følge av samarbeidet har Philips utviklet et bredt spekter av nye belysningsløsninger, som enkelt kan skreddersys til å reflektere stadig skiftende stemninger. Gjennom Kvadrat Soft Cells sine paneler, som kan tilpasses et hvert arkitektonisk design, dempes også støy og ekko. De slitesterke Soft Cellsene er laget med en innovativ og patentert aluminiumsramme, og en skjult spenningsmekanisme, som holder tekstiloverflaten stram og fin.

    For mer informasjon, vennligst kontakt:

    Pia Lindhe, Communication Director Corporate Communications
    Philips Nordic
    Tel: +46 70 204 22 18
    E-post: pia.lindhe@signify.com

    .

    For mer informasjon, vennligst kontakt:

    Pia Malling Pedersen
    Kvadraft Soft Cells
    Tel: +44 7881 648846
    E-post: pipe@kvadrat.org

    .

    Om Royal Philips Electronics

    Nederlandske Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) er et vidtspennende konsern innen helse- og livsstilsprodukter, med fokus på å forbedre menneskers liv gjennom innovasjoner. Som en ledende aktør innen helse, livsstil og lys, integrerer Philips teknologi og design i brukervennlige løsninger med mennesket i sentrum, basert på grunnleggende kunnskap om forbrukeren og i samsvar med varemerkeløftet ”sense and simplicity”. Hovedkontoret ligger i Nederland og Philips har 117 000 ansatte i mer enn 100 land verden over. Med en omsetning på EUR 22,3 mrd. i 2010, er selskapet markedsledende innen medisinsk diagnostikk, akutt behandling og pasientovervåkning, energieffektive- og nye lysløsninger samt forbrukerelektronikk og livsstilsprodukter for personlig pleie. I tillegg har Philips en sterk posisjon innen barbering og annen velvære for menn, bærbar underholdning og tannpleie. Nyheter fra Philips finner du på www.philips.no/nyheter

    .

    Om Kvadrat Soft Cells

    Kvadrat Soft Cells er patenterte paneler som absorberer lyd. Produktet er tilgjengelig i tre slitesterke versjoner, og kombinerer holdbart design med en unik estetikk og utmerket funksjonalitet. Soft Cells kan benyttes både som komponenter i nye bygningskonstruksjoner og som ettermonterte løsninger, og har blitt valgt som den foretrukne akustiske løsningen av globale selskaper som BP, Cisco Systems, Diesel, Foster + Partners, HBOS, Hilton Hotels & Resorts og Microsoft. Soft Cells er et resultat av selskapet Kvadrats ønske om å presse grensene innenfor tekstildesign. Selskapet har gjennom lang tid jobbet med verdens ledende designere for å utvikle tekstiler av beste kvalitet, samt tekstilrelaterte produkter for offentlige rom og private hjem.

    .