Lys er mer enn

belysning

Om Philips Lighting

I over 120 år har Philips vært en foregangsbedrift. Vi bruker lysets egenskaper til å gjøre folk mer tilfredse og produktive – med lys av høy kvalitet i det offentlige rom, på arbeidsplassen og i hjemmet. Vi bruker lys for å folk til å føle seg gladere og tryggere – lys som underholder, inspirerer og informerer, gjør byene bedre å bo i, og oppfyller folks daglige behov. 

Den nye digitale revolusjonen

Philips tar belysningen et skritt videre med tilkoblede løsninger for hjem, butikk, kontor, byrom og mer.

 

Philips var en av de første som kom med energieffektiv høykvalitetsbelysning med LED, og i dag er vi på vei inn i en heldigital verden som knytter sammen personer, steder og enheter. Om ikke lenge kommer alle lyskilder, armaturer og systemenheter til å være digitale og nettverksklare. Med en kombinasjon av patentert teknologi og åpne standarder kan belysningsløsningene våre kobles sammen, noe som er en fordel for både kundene og miljøet vårt.

Vi gir kundene nye muligheter

Høyere energieffektivitet gjennom intelligent lysstyring. Våre belysningssystemer i nettverk bruker data fra det belyste område til å levere rett lysnivå på rett plass til rett tid.

 

Du kan skape magiske lysopplevelser, fra å belyse et kjent monument i dynamisk fullfargelys, til å få lyset i hjemmet ditt til å blinke i favorittlagets farger når de scorer mål, til å tilpasse belysningen over en kontorpult ved hjelp av en smarttelefon.

 

Økt lønnsomhet i næringslivet. Man kan for eksempel øke omsetningen og kundelojaliteten i et supermarked ved bruk av armaturer som sender stedsbaserte tilbud og andre tjenester til kundene via en smartphoneapp. Man kan også optimere energiforbruket og renholdet i et kontorbygg ved bruk av armaturer i nettverk og sensorer som registrerer informasjon om bruken av lokalene.

Hvorfor velge Philips?
Vi kan lys bedre enn noen andre.

Vi leverer meningsfull belysning ved å kombinere vårt inngående kjennskap til folks behov med vår ekspertise i belysningsteknologi, menneskelig atferd og lysets biologiske virkninger. Vi mener at alle fortjener et best mulig lys til enhver tid, hele døgnet.

 

Vi er ett av de få selskapene i verden som tilbyr løsninger i hele verdikjeden for belysning – inkludert programvare, kontroller, armaturer, lyskilder og moduler. Som verdenslederen innen belysning er Philips Lighting godt plassert til å utnytte vekstmuligheter:

  • Ledende globale kunde- og markedsposisjoner
  • Innovasjons- og designkapasitet i verdensklasse
  • Omfattende ekspertise innen bruksområder og systemintegrasjon
  • Den sterkeste merkevaren og den beste distribusjonen

Innovasjon og deg

Philips arbeider for åpen innovasjon. Vi ser aktivt etter ny teknologi, undersøker og iverksetter oppkjøp og fusjoner, samarbeid og økosystemer, og driver standarder og regelverk.

 

Kundesentrert innovasjon er sentralt hos Philips. Vi involverer kundene helt fra begynnelsen, og driver innovasjon ut fra kundenes behov og innsikt. Vi har inngående kjennskap til belysningsatferd og bruksområder, og en dyp forståelse av hvordan vi kan optimere lyset for kundene i alle situasjoner.

 

Merkevaren vår starter med deg. Alle systemer, produkter og tjenester fra Philips er utformet for å ha en positiv virkning på folks liv og tilføre virksomheten din bærekraftig verdi. Vi leverer innovasjon som betyr noe for deg.