Philips Lighting:
Mer enn bare belysning 

Om oss

I over 125 år har Philips vært en foregangsbedrift. Vi var i fronten med banebrytende utvikling av elektrisk belysning og LED, og nå gjør vi det samme med intelligente belysningssystemer. Med vår brede forståelse av hvordan belysning påvirker folk, skaper vi innovasjon med store fordeler for kundene vår. Vi tilbyr belysningsopplevelser som skaper trygghet, komfor, fokus, energi og underholdning.

 

Hos Philips Lighting leder vi utviklingen innen tilkoblede belysningssystemer og -tjenester. Ved hjelp av Internet of Things (IoT) fornyer vi bygninger, byrom og boliger. Både for å øke energieffektiviteten og styre arbeidsmiljø på en mer miljøvennlig måte, og for å gjøre byen tryggere og mer fleksibel. Våre innovasjoner er med på å gi bedre helse og mer velvære, og skape opplevelser i hjemmet som du aldri har sett maken til.

 

Vi gjør lys til noe mer enn bare belysning, og gjør verden til et bedre sted å bo og arbeide i.

Philips Lighting er mer enn belysning

En foregangsbedrift i over 125 år.

For forbrukere
 

Tilkoblet belysning gir deg flere muligheter. Når belysningen blir del av internet of thing (IoT), blir den smart belysning. Den gjør hjemmet ditt tryggere, mer komfortabelt, tilpasses til ditt dagligdag og kan innstilles for spesielle anledninger.
Avspill video

For fagfolk
 

Dagens belysningssystemer kan gjøre mer enn bare å belyse et område. Med evnen til å formidle all slags informasjon har belysningssystemene blitt en del av Internet of things. Ved å bruke belysningsinfrastrukturen kan vi koble sammen ting for å gjøre dem mer intelligente og mer nyttig. Dette gjør byen tryggere og mer fleksibel, i tillegg til at det øker energieffektiviteten og styrer bygninger på en mer miljøvennlig måte, og gjør butikkbesøk mer inspirerende. Siden belysningen er overalt rundt oss, gir den ubegrensede muligheter for å forbedre måten vi arbeider og bor på.

For investorer
 

Vår selskapsstyring, forretningsprinsippene våre og våre retningslinjer for bærekraftighet er tydelig definert for å sikre integritet og transparens i våre aktiviteter og for våre interessenter.

Se hvordan oppkoblede belysningsystemer gir fordeler for kundene våre.

Miljø og ansvar

Smart næringsliv handler ikke bare om fortjeneste – virksomheten skal også være miljøvennlig, bærekraftig og ansvarlig. Det handler om å møte dagens behov og samtidig forutse morgendagens.

 

Bærekraftprogrammene våre gjenspeiler denne tanken ved å redusere selskapets miljøpåvirkning og samtidig gi folk et bedre liv – både i vår egen organisasjon og ute i verden.

Philips Lighting Bærekraft

Bli med på reisen

Philips Lighting er kjent for sine nyskapende produkter som har gitt milliarder av mennesker et bedre liv. Vi setter vår ære i å skape banebrytende produkter og teknologier som endrer måten vi lever på.

 

Vi inviterer deg til å bli med på denne revolusjonerende reisen og hjelpe oss å fortsette å gjøre en forskjell i folks liv.

Philips Lighting Bli med på reisen